• Facebook
  • RSS Feed

Menu

Skip to content
  • Redaktorzy
  • Regulamin
  • Kontakt
Header image

Fit Magazyn

Zdrowie Aktywność Uroda

Menu

Skip to content
  • Newsy
  • Liderzy
  • Kobieta
  • Facet
  • Trening
    • Dom
    • Siłownia
    • Wszędzie
  • Fit Kuchnia
    • Dieta
    • Żywienie
    • Przepisy
  • Zdrowie i uroda
    • Uroda
    • Zdrowie
    • Zabiegi
    • Kosmetyki
  • Miejsca
    • Cateringi
    • Kluby
    • Siłownie
    • Spa&Wellness
    • Restauracje

Dip kokosowo-musztardowy i pikantny pomidorowy

Stworzone przez Ela Makos, 3 czerwca 2016 w Przepisy

Kokosowo-musztardowy dip

Składniki:

– 3 łyżki mleka kokosowego
– 1 łyżeczka musztardy francuskiej
– szczypta białego pieprzu i soli

Przygotowanie:
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki, podawać do przystawek, warzyw, mięsa – wedle uznania.

Pikantny pomidorowy dip

Składniki:

– 2 duże pomidory
– 1 łyżeczka octu jabłkowego
– 1/2 papryczki chilli
– oregano, bazylia, szczypta soli, świeży

Przygotowanie:

Pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę, dodać ocet, przyprawy i pokrojoną drobno papryczkę chilli. Połączyć wszystkie składniki przy użyciu ręcznego blendera. Podawać do mięs, warzyw, przekąsek.

Posted in Przepisy | Tagged dip, kokosowy, musztardowy, pikantny, pomidorowy

Zobacz także

Dip z pieczonych buraków→

Krem pomidorowo-gruszkowy→

Słoneczny chłodnik z kukurydzy→

Zielony, chrupiący i pożywny omlet→

  • Facebook
  • RSS Feed

Najnowsze

  • Co z tą podwójną dawką magnezu?

    12 lipca 2025
  • Odporność a witaminy

    11 lipca 2025
  • Słoneczny chłodnik z kukurydzy

    10 lipca 2025
  • W którym mieście rowerzyści mają najlepiej?

    7 lipca 2025
  • „Wstanie lewą nogą” wyjaśnione naukowo

    6 lipca 2025

Szukaj

 

Na skróty

  • Kontakt
  • Redaktorzy
  • Regulamin
 
  • Newsy
  • Liderzy
  • Kobieta
  • Facet
  • Trening
  • Fit Kuchnia
  • Zdrowie i uroda
  • Miejsca
 
  • Facebook
  • RSS Feed

Created by G-marketing

 

©2015 Fit Magazyn

Menu