• Facebook
  • RSS Feed

Menu

Skip to content
  • Redaktorzy
  • Regulamin
  • Kontakt
Header image

Fit Magazyn

Zdrowie Aktywność Uroda

Menu

Skip to content
  • Newsy
  • Liderzy
  • Kobieta
  • Facet
  • Trening
    • Dom
    • Siłownia
    • Wszędzie
  • Fit Kuchnia
    • Dieta
    • Żywienie
    • Przepisy
  • Zdrowie i uroda
    • Uroda
    • Zdrowie
    • Zabiegi
    • Kosmetyki
  • Miejsca
    • Cateringi
    • Kluby
    • Siłownie
    • Spa&Wellness
    • Restauracje

FIT dodatek: Prosta panierka

Stworzone przez Ela Makos, 27 października 2016 w Przepisy, Żywienie

Składniki:

– 50 g mąki z orzechów nerkowca
– 1 łyżka oleju kokosowego
– 1 jajo
– papryka
– suszony czosnek
– biały pieprz

_mg_3356-1Przygotowanie:

Mięso podzielić na mniejsze kawałki. Jajo roztrzepać z olejem i przyprawami, na talerz wysypać mąkę. Mięso maczać w jaju z przyprawami, a następnie obtaczać w mące. Tak przygotowane mięso można przygotować na grillu lub w piekarniku.

 

Posted in Przepisy, Żywienie | Tagged biały pieprz, dodatek, fit, inwazyjne metody walki z otyłością, jajo, mąka, olej kokosowy, panierka, papryka, suszony czosnek

Zobacz także

Raport specjalny: Ogromne straty branży fitness→

Jak być fit i cieszyć się życiem na swój sposób→

Olej kokosowy sposobem na trądzik?→

Julia Maciuszek: FIT w świecie polskiego show-biznesu→

  • Facebook
  • RSS Feed

Najnowsze

  • Pełnowartościowa dieta wegetariańska lub wegańska? Da się zrobić

    31 marca 2025
  • Woda ważna dla zdrowych nerek

    30 marca 2025
  • Jak dobrze zaplanować dietę low-carb?

    29 marca 2025
  • Migrena to najczęstsza i najdroższa choroba neurologiczna

    28 marca 2025
  • Hemofilia u kobiet – choroba, którą można kontrolować

    27 marca 2025

Szukaj

 

Na skróty

  • Kontakt
  • Redaktorzy
  • Regulamin
 
  • Newsy
  • Liderzy
  • Kobieta
  • Facet
  • Trening
  • Fit Kuchnia
  • Zdrowie i uroda
  • Miejsca
 
  • Facebook
  • RSS Feed

Created by G-marketing

 

©2015 Fit Magazyn

Menu